Varelser och världen där kring

Gå ner

Varelser och världen där kring Empty Varelser och världen där kring

Inlägg  Törna i sön nov 29, 2009 5:32 pm

Artaria
Landet, världen och alltet. De har närt din uppväxt, din fostran och din familj. De giver dig kunskap där okunskap råder. Behöver du hjälp? Sträck ut din hand och Artaria kommer fatta den och leda dig på rätt väg.
Adeln visas djup respekt. De har under århundranden styrt landet rättvist och klokt, och beskyddat sina gränser så att du kan njuta av dess trygghet. Kyrkan har fostrat din själ och behållit den säker från negativt inflytande. Även de förtjänar din respekt och vördnad.
Visa din överman aktning, då de arbetat hårt och länge för att stå där de gör idag. De kommer göra sitt yttersta för att hålla dig oskadd och begär endast din respekt och din lydnad i utbyte.

Eleria
Utbrytarna. De som övergav sanningen och säkerhet för mörker och otrygghet. Dårar.

Andra varelser
Självklart finns det andra varelser ute i världen, så som svartblod och illvättar. Goda Artarier är dock väldigt måna om att dessa varelser absolut inte ska visas någon som helst respekt. De är djur, precis som rävar, rådjur och råttor. Alver och dvärgar är missbildade människor. De är obehagliga att se på och bör hållas på avstånd. Knytt kan liknas ohyra så som duvor; springer du efter dem så flyr de snart sin väg. Svartblod är resultatet av de som idkar tidelag med svin och grisar. Mörkeralver och Drower må vara hotfulla, precis som vilket annat rovdjur och kan te sig som aggresiva eller elaka. Om en sådan skulle hota dig, befria den från sitt jordeliv.
Demoner är arkonter (kan liknas djävlar). De ska inte finnas. Ser du en har du förmodligen gjort dig förtjänt av se en, varpå den kommer att dra ned dig till underjorden. Det finns inget som är så farligt som arkonter. Räddningen från dessa är Sanningens Väg, så hämta närmsta kyrkoman för råd om hur du ska hantera en situation med arkonter.


Senast ändrad av Törna den sön apr 18, 2010 9:34 pm, ändrad totalt 5 gånger (Orsak för redigering : Tack Freke!)

_________________
//Kapten Törna af Liwfa, huvudet av huset Glädjen
Törna
Törna
Kapten
Kapten

Age : 30
Gardespoäng :
Varelser och världen där kring Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Varelser och världen där kring Right_bar_bleue

Registration date : 09-01-17

http://gardet.swedishforum.net

Till överst på sidan Gå ner

Varelser och världen där kring Empty Proffesor Freke

Inlägg  Fd.freke i tor dec 03, 2009 3:26 pm

Hrm That my friend is a comon missconseption. Demonerna "bor" ingenstans och i grund framträder de ändast i navle området. Resten av världen är inte nedlusad av dem. Vad det gäller orcer bebor de alendast spetsbergen och den norra tundran alla utflyckter därifrån räknas mer som räder eller plundringståg. Alverna håller till i Norrskog eller i mörkeralvernas fall har en egen kontinent. Drowerna bor i Underdark scavens under jorden högalverna bor i skinande städer långt borta. Artaria i sig är fullständigt befriad från majoriteten av övernaturlig aktivitet . Majoriteten är till ock med övertygad om att något sådant inte ens existerar. Eleria har mer att skaffa med skogens varelser då deras land är mer otämjt och de bor nära norrskog.

Professor Freke signs oute
Fd.freke
Fd.freke
Soldat
Soldat

Age : 31
Gardespoäng :
Varelser och världen där kring Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Varelser och världen där kring Right_bar_bleue

Registration date : 09-11-10

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet